Over Ons

Over Danielle
Velen van ons hebben het idee wel eens gehad: “Het recht in eigen hand nemen”.
U voelt zich onrechtvaardig behandeld. Dat kan in de privé sfeer zijn, maar ook op zakelijk gebied.

Het inhuren van een recherchebureau kan ondersteunend zijn om op verschillende vlakken zowel in de prive sfeer als op zakelijk gebied uw recht te halen.

U wilt aangifte doen, maar de politie geeft aan dat er toch niets met uw aangifte wordt gedaan. Daar staat u dan, met een gevoel dat er niemand is die u helpt of naar u luistert. De politie is onderbemand en laat veel zaken op “op de plank” liggen. Zelfs als er wel degelijk een opsporingsindicatie is. Geregeld wordt de burger ook weggestuurd met de boodschap dat er van het feit geen aangifte gedaan kan worden.

Zoals in de media wordt aangegeven: “De Nederlandse politie en Recherchediensten kunnen het vele werk momenteel niet aan”. Maar met deze wetenschap bent u niet geholpen.
Uw gevoel van onrechtvaardigheid gaat hiermee niet weg. Private-i Recherchebureau neemt uw recht over en zal binnen de geldende Wet- en Regelgeving, voor u en met u een onderzoek starten.
Door mijn jarenlange werkervaring bij de politie kan ik u voorzien van advies en een dossier waarmee u aangifte bij de politie kunt doen.
In zake het civiel recht, krijgt u van ons een rapport op maat, waarmee u juridische stappen kunt ondernemen.

In veel gevallen zijn de kosten van mijn onderzoek door u te verhalen op de onderzochte personen of rechtspersonen.
(Bijvoorbeeld wanneer er een rechtszaak uit voort vloeit, waarbij u de kosten verhaalt en dit door de rechter wordt toegewezen).

Neem Contact Op

Bel of mail nu naar de gegevens hieronder